Vodafone Bedava İnternet

Akıllı cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle birlikte, cep hatlarından beklentilerimiz büyük ölçüde değişti. Önceden daha çok dakika ve SMS kullanımı yapılırken, akıllı telefonlarla birlikte internet kullanımı açık ara farkla öne geçti.

Günümüzde cep telefonu kullanıcılarının en çok takip ettiği konuların başında bedava internet kampanyları gelmektedir. Vodafone kullanıcıları için de durum aynıdır. Vodafone kampanyaları ile bedava internet kazanıp GB’lar ile internette daha çok vakit geçirebilmeyi isteyen insanlar, kampanyaların yakın takipçisidir.


Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları Nelerdir?

Hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri Vodafone bedava internet kampanyalarından yaralanma hakkına sahiptirler. Hedefi kesintisiz iletişim olan Vodafone, internet kampanyaları ile de kullanıcıların memnuniyetini kazanır.
Vodafone geleneksel yükle harca kazan kampanyası, Vodafone’un klasikleşmiş bedava internet kampanyalarından biridir. Bu Vodafone kampanyası, faturasız hat kullanıcılarına özeldir. Faturasız hat kullanıcıları 30 TL yükleyip harcadıklarında bu hediye internet fırsatından yararlanabilirler.
Çevreye duyarlılığı ile tanınan bir şirket olan Vodafone’dan E-fatura kampanyası gelmiştir. Eğer siz de kâğıt israfını önlemek adına hattınıza gelecek faturayı E-fatura olarak talep ederseniz, Vodafone’dan hediye internet kazanabilirsiniz.


Vodafone Bedava İnternet Kampanyalarından Nasıl Yararlanılır?

Vodafone Yanımda Uygulaması, cep telefonunuza yüklediğiniz takdirde size bedava internet kazandıran bir uygulamadır. Vodafone Yanımda uygulamasına arkadaşlarınızı davet ettiğinizde, 2 GB bedava internet kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Yalnız bu fırsattan yararlanmanız için davet ettiğiniz arkadaşınızın uygulamayı telefonuna indirip, giriş yapması gerekmektedir.
Tüm Vodafone kullanıcıları, cep telefonlarının mesaj bölümüne Super2GB yazıp, 3636 numarasına mesaj gönderirse, hatlarına yüklenecek olan hediye internetin tadını bir ay boyunca çıkarabilirler. Bu kampanya ile Vodafone’lulara bir ay boyunca kullanabilecekleri 8 GB internet hediyesi yüklenir. Bu kampanyada dikkat etmeniz gereken, bir ayın dolmasını beklemeden paketi iptal etmektir. Aksi takdirde gelecek ayki faturanıza paket ücreti yansıyacaktır.
Ayrıca Vodafone’unun bir defaya mahsus olmak üzere kullanıcılarına sağladığı bir avantaj bulunmaktadır. Paketiniz bitmek üzere olduğunda, cep telefonunuzun mesaj bölümüne girip NET 500MB yazıp 3636’ya mesaj atarsanız, hattınıza yüklenen 500 MB interneti kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak bu uygulamayı yalnızca bir defa kullanma hakkınız mevcuttur.

Yorumlar