Haliç Üniversitesi Parayla Tez Yazdırma

Haliç Üniversitesi Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından kurulan ve kamu tüzel kişiliğine sahip olan bir üniversitedir. İstanbul gibi büyük bir şehir içerisinde pek çok kişi tarafından ilk sıralarda tercih edilmekte olan Haliç Üniversitesi sahip olduğu teknolojik imkânlar ve seçkin akademik kadrosu ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Üniversitenin öğrencilere sunmuş olduğu imkânlar arasında burs v yurtdışı öğrenci değişim programları da yer almaktadır. Bu sayede çoğu öğrencisine yurtdışında eğitim alma imkânını sunmuştur. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun Vakıf Yükseköğretim Kurumlarına ilişkin hükümlerine tabi olmak üzere 15.01.1998 tarih ve 4324 sayılı kanunla kurulan üniversite de eğitim almak her zaman ayrıcalık olmuştur.

Haliç Üniversitesi Farkı

14 Ocak 1998 tarihli ve 4324 sayılı kanun ile kurulan ve bünyesinde rektörlüğe bağlı olan Tıp Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, İşletme Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Su Ürünleri Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Konservatuvar yer almaktadır. 1998 senesinde eğitim öğretim hayatına başlamış olan üniversite bu zamana kadar başlatmış olduğu eğitim anlayışına her sene yeni bir ilke katarak devam etmiş ve alanında en başarılı olan üniversiteler arasında yer almayı başarmıştır. Lisansüstü programları ile de öğrenciler tarafından en fazla tercih edilen üniversite olmayı başaran kuruluş yüzlerce yüksek lisans ve doktora öğrencisini mezun etmiştir. Öğrencilerinin yenilikçi ve çözüm odaklı yetişmesine önem veren üniversite bu konuda öğrencilerine hem akademik kariyer hem de özel kurumlarda kariyer imkânı sunmuştur. İyi bir üniversitede okumuş olmanın getirmiş olduğu en büyük avantaj üniversitenin size akademik anlamda kapılarını açmak olmaktadır. Bu konuda üniversite pek çok lisansüstü öğrencisini akademik kadrosuna alarak öğrencilerin kariyer hedeflerini gerçeğe dönüştürmüştür.


Haliç Üniversitesi Akademik Başarı

Haliç Üniversitesinde akademik anlamda kariyer sağlamak için öncelikle başarılı bir tez ile yüksek lisans bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Bu konuda en başarılı tezlerin yazılması için tez yazdırma hizmetini sizlere sunuyoruz. Tez yazdırma hizmetimiz kapsamı hakkında daha detaylı bilgi için bizlere iletişim bilgilerimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar