The Big Bang Theory Zeka Herşeyi Çözer Mi?

The Big Bang Theory, Leonard ve Sheldon isimlerinde iki farklı bilim sevdalısının aynı evi paylaşmaları sonucunda gelişen eğlenceli bir dizi hikâyeyi anlatıyor. Aynı üniversitede çalıştıkları süreç içerisinde aynı evi paylaşan Doktor Leonard ile Doktor Sheldon’ın karşısında yer alan boş daireye güzel bir sarışın hanım taşınır. Penny isimli bu güzel bayan, zaman içerisinde Leonard ve Sheldon ile daha yakın bir arkadaşlık kurmaya başlar.




Gelişen bu durumun ardından iki arkadaşın çalıştıkları üniversitede yer alan Howard ve Rai isimli iki arkadaşı da olaylara dahil olmaya başlar. Her bölümde farklı bir eğlenceye sahip olan dizi, zengin ve jinekolojiyle uğraşmakta olan Hindistanlı bir babanın oğlu olan Rai, Yahudi olan Howard’ın sadece sesi olsa dahi diziye renk katmayı başaran bir anneye sahip olası komedi unsurlarını büyük bir oranda arttırmaktadır.


En büyük zevkleri kuantum fiziği olan bu iki arkadaşın güzel bir kızla tanışmaları halinde yaşadıkları eğlence dolu anlara tanık olabileceğiniz The Big Bang Theory, dünya genelinde oldukça büyük bir izleyici kitlesine erişmeyi başarmış durumda. Bu iki arkadaşın o güzel kızla karşılaşması sonucunda gerçekleşen büyük patlamayı ele alan dizide, zekâ açısından yeterince ilerleme kat etmiş olmalarına rağmen kızlar konusunda hiçbir fikre sahip olmayan komşularına hayatı öğreten Penny’i de işlemektedir. Tüm bu hikayelerin ve çok daha fazlasını görebileceğiniz harika diziyi takip ederek, ilerleyen bölümlerde bizleri nelerin beklediğini görebilirsiniz.

Yabancı diziler izlemek için : https://www.watchill.org/ Adresini ziyaret edebilirsiniz. The Big Bang Theory Dahil olmak üzere tüm yabancı diziler bu adreste.

Yorumlar