Egepen Yaz Ürünleri

Egepen olarak verdiğimiz hizmet sektörü içerisinde birçok ürünüm bulunmaktadır. Bu ürünlerimiz sezonlara göre talep oranları değişmektedir. Talepler genellikle yazın yaz ürünlerine ve kışınsa kış ürünlerine yönelik oluşmaktadır. Yaz ürünleri arasında sineklik ürünümüz bulunmaktadır. Egepen olarak özellikle yazın sinekler ve arılar çoğaldığı için müşterilerimiz bizden sineklik talep etmektedir. Egepen olarak müşterilerimize sineklik ile alakalı bilgileri ilettikten sonra yer ve zaman belirleyerek müşterilerimizin evlerine sineklik takmaktayız. Sineklik özellikle tatil beldelerinde sineklerin çoğalmasıyla birlikte müşteriler tarafından talep edilmektedir.



Müşterilerin sineklik talep etmesi durumunda bizler sizlerin evlerine yer ve zaman bilgisiyle ne zaman gelebileceğimizi soruyoruz. Ayrıca dükkanlarımızdan veya internet sitemiz üzerinden nasıl bir sineklik istediğinizi bize gösterebilirsiniz. Sineklikler olmasaydı yazın sinekler bizi ısırır ve geceleri sesten uyuyamazdık. Sinekler oldukça küçük canlılar olduğundan her eve kolaylıkla girebilmektedir. Bu nedenle yazın pencereler kapatılamayacağı için sineklikler devreye girmektedir. Evinizde klima yok ve camı açmak zorunda kalabilirsiniz.


Bu durumda sinekler evinize geceleri girebilir ve istenmeyen durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu durum ortaya çıkmasını istemiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Müşterilerimize daima güler yüzlü ve profesyonelce yaklaşmaktayız. Bu durum bizim marka ismimizi temsil ettiğinden her müşterimize özenle bilgiler vermekteyiz. Müşteri destek hattımız sayesinde bize tüm sorularınızı yöneltebilir ve büyük bir ciddiyetle sorularınıza cevap alabilirsiniz. Egepen olarak marka ismimiz gereğince müşterilerimiz ile olan ilişkimiz ön plandadır.

Yorumlar