Bozcaada’da Yüzülecek Sahiller

Bozcaada’da yüzülecek birçok sahil bulunmakta. Türkiye’nin en güzel sahillerine sahip olan bu minik ilçede deniz keyfinizi iliklerinize kadar yaşayabilirsiniz. Bozcaada Otelleri’nde rezervasyonunuzu yapıp otele yerleştikten sonra kesinlikle görmeniz gereken birçok koy ve plaj mevcuttur.


Ayazma Plajı

Bozcaada’nın en popüler ve kalabalık plajı burasıdır. Yaz mevsimlerinde Bozcaada otellerinin bulunduğu yerlerden bu bölgeye minibüs ile gidebilir ve kısa süre içerisinde adanın en güzel plajına ulaşabilirsiniz.  Plaj içerisinde kiralayabileceğiniz şezlonglar ve şemsiyeler de mevcuttur. Bunun yanı sıra çeşitli su sporlarını da burada gerçekleştirebilirsiniz. Deniz bisikleti, muz, jet ski gibi aktiviteleri gerçekleştirebilmeniz için hizmet veren yerler de bulunmaktadır.

Sulubahçe Koyu

Ayazma plajının hemen yanında bulunan bu koy adanın en güzel manzaralarından birine de sahiptir. Bu bölge diğer yerlere göre biraz daha sessiz ve ıssız olabilir. Bunun nedeni koyun herhangi bir tesise sahip olmamasıdır. Fakat kendi imkanlarınızla getirdikleriniz sayesinde harika bir yüzme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Beylik Koyu

Yine cennet niteliğinde bir mekan daha. Ayazma plajına göre daha sakin havaya sahip olsa da harika bir deneyim yaşayacaksınız. Dibi görülen tertemiz ve turkuaz denizi sayesinde daha önce şahit olmadığınız harika manzarası ile sizi ağırlayacak.

Tekirbahçe Koyu

Bozcaada ziyaretçilerinin en beğendiği koylardan biridir. Eğer siz de Bozcaada otellerinde konuk olacaksanız mutlaka bu harika mekanı ziyaret etmelisiniz. Bununla birlikte adada ziyaret edeceğiniz birçok koy bulunmakta. Tatil süreciniz boyunca bu küçük adanın tamamını ziyaret etmeniz mümkün.

Yorumlar