Oyun Haberleri Tekno Diot

Piyasada her gün birbirinden farklı oyun haberleri ile karşılaşmaktayız ve bilgisayar modelleme tekniklerinin mükemmel sonuçlarından bir tanesi olan; gerçek dünyada bulunan çeşitli fenomenleri ise farklı ve ayrıntılı bir şekilde simule edebilmek te fazlasıyla mümkün.



Örnek olarak , bilgisayarların akışkan dinamikleri, birçok uygulama içerisinde rüzgar tünellerinin kullanımını fazlasıyla değiştirmiştir. Sosyal ağ içerisinde bulunan simülasyonlar, trafik sıkışıklı ve kalabalık trafik kontrollerinin yanı sıra sahte haberlerin ve bulaşıcı olan hastalıkların da yayılma şeklini anlama biçimlerimizi de değiştirmekte. GTA 6 serisi, second life ve diğer oyunlar gibi çok fazla oyun da gerçek dünyayı, oyuncuların istediği gibi yaratabilmek ve özgürce yaşayabilme  gibi olanaklar sağlamakta. Kendilerini rahat bir şekilde kontrol edebilen oyuncular, oyun içerisinde gerek bir çok göre ile karşılaşmakta gerekse istedikleri gibi hareket edip sıkıntılar da çekebilmektedirler. Gerçek hayata nazaran bir simülasyon olarak da adlandırabileceğimiz oyun türleri bazen de ters tepki yapıp insanların gelişimi için sıkıntı yaratabilmekte.



 İnternet fenomenlerinin de oyun haberleri içeriklerinde bir çok oyunu oynadığını da görmekteyiz. Bazıları kötü şekilde örnek olabilse de bazıları ise mantıklı ve insanların kendilerini geliştirebileceği oyunlar sunabilmekte. Seçimlerin tamamen kendi zevklerinden yola çıkarak yapıldığını varsayarsak, her para veren oyunun da tanıtımını yapmaları da mümkün sayılmaz. Fakat insanlarda değişim yaratmanın en kısa yolu bu tarz işlem yapan fenomenlerin tanıtımları ile insanları bilgilendirmelerinden geçiyor.

Teknodiot ile oyun gelişmelerini takip edebilirsiniz. Aynı zamanda oyuncular içinoyun, mouse, klavye gibi ekipman önerilerine de ulaşabilirsiniz.



Teknodiot web sitesini ziyaret ederek tüm oyun ve teknoloji haberlerine göz atabilirsiniz : teknodiot.com

Yorumlar