Garaj kapısı motoru

Günümüzde güvenliğin yanında konfor da insanlar için çok önemli hale gelmiştir. Bunun nedenden dolayı garaj kapılarını açmak için otomatik garaj motorları üretilmiştir. Hem güvenlikli olup hem de otomatik olarak çalışan otomatik garaj kapılarını kim tercih etmez ki?
Gecenin bir vakti aracınızla gelip garaj kapısını sadece bir tuşla açabilecek böylece aracınızdan inmek zorunda kalmayacaksınız. İşte kullanıcısına bu konforu yaşatmak isteyen ekapi.com.tr müşterilerine bahsi geçen teknolojiyi kolay ve güvenilir bir şekil de ulaştırmaktadır.
Garaj kapısı motorları güvenlikli, emniyetli, konforlu ve mükemmel dizayna sahip olmasının yanında son derece güvenlidirler. Garaj kapısı motoru kumanda ile kontrol edilmekte olup şifreli olanları da mevcut bulunmakta. Gün içerisinde sık kullanıma uygun olarak son derece sağlam üretilmişlerdir ve oldukça sessiz çalışabilmektedir.



Garaj kapısı motorlarının durdurma ve hızlandırma seçenekleri de mevcuttur. Bu hızlanma ve durdurma özellikleri garaj kapısının özelliğine göre değişebilmektedir. Sık kullanıma karşı Garaj kapısı motorunda herhangi bir ısınma oluşmaz. Garaj kapısı motorları otomatik olarak kapandığı esnada herhangi bir nesneye bir baskı oluşması ya da mekanik bir zorlanmaya karşı onu engelleyen nesneye karşı ileri veya geri hareket edebilmektedir. 
Garaj kapısı motorları oldukça fazla güvenli sistemlerle donatılmıştır. Garaj kapısı kapandığında yukarı karşı itmelere karşı da duyarlı olup istenmeyen açılmalara, hırsızlık gibi durumlara karşı oldukça emniyetli olarak üretilmiştir. Garaj kapısı motoru, garaj kapısından uzak olunduğu durumlarda açık ya da kapalı olduğunu kontrol etmek için uzaktan kumanda üzerinde bulunan ikaz butonları kullanılabilmektedir. 

Yorumlar