Safir Medikal


Hastane servislerinde, yatan hasta olan bölümlerde, yoğun bakım ünitelerinde yatan hastaların, detaylı bakımlarının daha kolay hale getirilmesi ve konforunun arttırılması için hasta yatakları kullanılmaktadır. Hasta yatağı kiralama işlemleri de eve geçen hastalar için fazlasıyla önem arz etmektedir.

Üretilmiş olan bu mükemmel ürünler sayesinde hastaya refakatçi olan veyahut sağlık görevlilerinin acil durumlarda yapacağı müdahaleler çok daha basitleşir ve zorlanmazlar. Hastanede bulunan hasta yatakları ile genel olarak motorlu şekilde üretilirler. Hastaların yatak dışına sarkmaması, düşmemesi için yan taraflarında da koruma olan korkuluklar mevcuttur. Motorlu yataklar sayesinde hastalar çok daha rahat bir şekilde farklı pozisyonlara çevirebilirler. Bu yatakları ise hasta yatağı kiralama yöntemi ile de evlerinde kullanabilirler.


Hastane içerisinde kullanılan yataklar genel olarak 2 veya 4 motorlu yataklar tercih edilmektedir. Kiralayabileceğiniz yatak türleri ise, hastanedekilere nazaran iki motorlu veya dual motorlu olan yatak türleridir. Motor ile çalışan yataklar sadece motor ile değil manuel olarak da uyum sağlayabilirler. Manuel olarak satılan yatak türleri motorlu türlere nazaran daha uygun fiyatlarda kiralanabilir.

Hasta yatağı kiralama faydaları

Ayaktan kesilmiş hastalar, felçli durumda olan hastalar ve yürüme problemi yaşayan hastalar için fazlasıyla önemli olan bu hasta yatakları, evler için tasarlandı ve çok fazla memnuniyet içeren dönüşler sağlandı. Yatalak hastaların yaşadığı problemlerin en başında vücut yaralanmaları da gelmekte. Fakat hasta yatağı kiralama ile bu problemleri tamamen çözebilmeniz de fazlasıyla kolay ve mümkün durumda.

Yorumlar