TFA Aroma

Aromalar hayatımızın olmazsa olmazlarıdır. Bedenimizin koku ve tat duyusuna hitap eden aromalar kullandığımız ürünlerden yediğimiz yiyeceklere kadar her şeyin temelinde yer alıyor. Bu ürünlerden ekstra zevk almamızı da yine aromalar sağlamaktadır. Hem kokuları hem de tatlarıyla TFA aroma çeşitleri kullanıcıların ihtiyaçları için üretilen en kaliteli ürünler içinde yer almaktadır. TFA yani The Flavor Apprentice Amerika merkezli bir aroma üreticisidir. Günlük kullanım ve gıda ürünleri için ürettiği aroma notaları ile ünlü bir firmadır. Firmanın aromaları kullanım oranına göre %4-%6 aralığında ürünlerin içine dahil edilmelidir.


TFA Aromalarının Kullanım Alanları

Aroma oku ve tat duyusuna itap eden bir etmendir. Bundan dolayı da em gıda ürünleri hem de sağlık ve kozmetik ürünleri içinde sıklıkla kullanılırlar. TFA aroma ürünleri çeşidine göre gıdalarla ya da sağlık ürünleriyle birlikte kullanılabilirler. bu ürünler mum yapımında, sabun yapımında, şampuanların içinde, kokteyl içkilerinde, çay, kahve ya da sıcak çikolata gibi sıcak içeceklerin içinde, fırınlarda unlu mamullerin içinde pudingler ya da yoğurt gibi besinlerin içinde tat ve koku verici olarak rahatlıkla kullanılabilmektedir.

TFA Aroma Çeşitleri

Firma hemen hemen her şeyin aromasını üretiyor. Temel olarak gıda temelli aromalardan oluşan üretim çeşitliliği içinde Türk tütünü kokusu gibi aromalar da yer almakta. Bunların dışında ise vanilya, karışık kavrulmuş çerez, elmalı pasta, kavun, pamuklu şeker, ourbon viski, marşmelov, akramel gibi bir çok TFA aroma firmanın ürettiği ürünler içinde yer alıyor.

Yorumlar