Köpek Eğitimi ile ilgili Bilgiler

Köpeklerin cinsi fark etmeksizin bütün köpeklerde eğitim almak şarttır. Köpek eğitimi almadığınız taktirde köpekleriniz sizlere istedikleri gibi yön veriler. Bunu birebir yaşamış kişiler olarak söylemekteyiz. Köpeğimiz bizlerin sözünü dinlemedikleri gibi sizin onlara uyum sağlamanızı beklerler. Köpeğimiz bizlere büyük problemler çıkarıyordu, şöyle ki hiç bir sözümüzü dinlememenin yanı sıra artık her istediğini yapıyor ve ne kadar kızarsanız kızın onu tekrarlamaya devam ediyor. Yolda giderken bile tasması elimizde ancak köpek önden giderek bize yön veriyor. Koşup bizi de peşinden koşturuyor, duruyor inat edip gitmiyor. Sonradan bunu anladık ki komutlarımıza uymayan hayvan bizi komut altına alıyor. Bunu sadece şımarık ve uyumsuz, inatçı bir köpek olduğu için yaptığını düşünmeye başlamıştık. Evde de sürekli havladığı için artık komşulardan bir çok şikayet gelmeye başlamıştı, Çok üzülmeye başladık çünkü durum giderek ciddileşti ve gelen şikayetlerden dolayı mecburen köpeğimizden vazgeçme durumuna kadar geldik. Ancak bir aile dostumuz ile görüştükten sonra bunun çözümünün olduğunu öğrendik.


 Köpek eğitimi sayesinde köpeğimizin komutlarımıza uyacağını ve bizi dinleyeceğini kendisinden öğrendik.  Bunu ilk duyduğumuzda tabi ki bunun mümkün olmayacağını ve ne yaparsak yapalım köpeğimizin bizi dinlemeyeceğini düşünüyorduk. Kendimizce ne yaptıysak olmadığı için bu imkansız geliyordu.   Yani köpeğimizin eğitimli bir köpek olacağına dair en ufak bir inancımız dahi yoktu. Ancak bunu denemek zorundaydık çünkü köpeğimizden ayrılmak istemiyorduk çünkü çok seviyoruz. imkansız gibi görsekde Köpek eğitimi için arkadaşımız'ın sözünü dinlemeye karar verdik önermiş olduğu Hause Of istanbul adlı köpek eğitim merkezine gittik. Kendileri ile göüştükten sonra inancımız azda olsa yerine gelmeye başladı. Köpeğimizi eğitim için kendilerine teslim ettik. Detayları konuştuk ve herşeyi anlattık. 1 Hafta kadar köpeğimizden ayrı kaldıktan sonra birlikte eğitim için bizleri de çağırdılar ve eğitim merkezine gittik. 1 günde köpeğimiz biz ve eğitmen birlikte eğitimi tamamladık, nasıl komut vereceğimizi nasıl davranmamız gerektiğini bize detaylı bir şekilde anlattı. Sonuç mu? Sonuç muhteşemdi biz inanamadık sanki köpeğimiz gitmiş yerine tam tersi bambaşka uslu, söz dinleyen, komutlara uyan bir köpek gelmiş.
Bu inanılmaz hizmeti aldık ve burada aylaştığımız en iyi hizmetler arasında yer vermek istedik. Kesinlikle köpeği ile ilgili sorun yaşayan kişilerin bu köpek eğiim merkezi ile görüşmeleri gerek : https://www.hauseofistanbul.com.tr/

Yorumlar