Metin2 Pvp Serverlerin Gizemi


 Metin2 çocukluğumuzda en çok oynadığımız online oyunlardan birisidir. Okula dahi gitmeyip çar kasan çocuklar, ailesi tarafından bilgisayar kullanmamaya yönelik çok kez ceza almışlardır. Ama daha çok yükselme, daha fazla item bulma veya daha çok oyuncuyla ws yapma şansı elde etmek isteyen çocuklar o bilgisayarın başına oturmak için farklı yollar bulmuşlardır.

 Çocukluğumuzun bu derece önemli bir parçasını oluşturan metin2, gün geçtikçe solmuş, oyuncular tarafından kasması uzun süren bazen de eziyet gibi gelen bir oyun haline gelmiştir. Bu sebeple oyun üreticiler metin2 pvp serverler ortaya çıkarmışlardır.

 Metin2 PVP Serverlerini Nasıl Seçmeliyiz?


 Günümüzde çok fazla tercih edilen metin2 pvp serverler çok çeşitli özellikler sayesinde tercih edilmektedirler. Bu serverleri daha iyi anlayabilmek için zorluk seviyelerine bakmak gerekir. Emek vererek oyun oynamak isteyen metin2 hayranları normal ve ya zor seviyede pvp server seçerken; kolay item bulup eşyalarının efsunlarını güzel dizerek çoğunlukla başka karakterler ile ws atmak isteyen, lonca savaşlarına katılmak isteyen oyuncular kolay seviyede pvp server seçmektedirler.
 Forum Metin2 | Metin2 pvp serverler | pvp serverler
 Zorluk seviyesinin yanı sıra ban sistemi, event sistemi, zindanların açık olup olmadığını ve bunun gibi durumları da önemseyen oyuncular vardır. Oyun kurucular metin2 pvp serverler söz konusu olduğunda daha özenli ve oyunlarının ilgi çekici olmasını sağlamaya yönelik çalışırlar. Başarılı oyun kurucularının çoğu oyunda bulunmadıkları sırada pvp serverleri denetlemek amacıyla GM yani "Game Master" (oyun yöneticisi) atarlar. Bu da yöneticiler ile metin2 pvp server oyuncularının etkileşiminin arttığı durumlarda oyun daha eğlenceli hale geliyor.

【AquasisMt2】★【18 Ocak 2019 Açılış】★【1-105 Zor Emek Betalı】★【Son Sistem Files】

 Neden Metin2 PVP Serverler?

 Düz olarak oynanan metin2nin monotonluğundan sıkılıp daha eğlenceli bir metin2 deneyimi arayan oyuncular kesinlikle pvp serverleri inceleyip oynamalıdırlar. Günümüzde metin2 pvp serverlerin sıklıkla tercih edilme sebebi de oyuncuların anlık eğlence arayışlarıdır.

Yorumlar