'''== EFSANE GERİ DÖNDÜ =='''

Artık kullanıcılar metin2 pvp serverler oynadıklarında kısa bir süre sonra kapatılmasından bıktı. Eğer sizde öyle düşünüyorsanız sitemiz tamda size göre. Yenilenen arayüzü ile sizlere Metin2 tutkunuzu ara vermeden devam etmenizi sağlayacaktır.

Metin2 ülkemizde bilinen en eski online oyunlarındandır. Metin2 ailesi bu tutkularını hala ilk gün gibi korumaktadır. Bilinmelidir ki metin2 pvp serverler oynayan herkes oyuna olan ilgisini hep sürdürecektir.
 Metin2 Pvp Serverler

 '''Neden Bağımlılık Yapıyor?'''


Online oyun oynayan herkesin ilerde bu oyunlar ile bağ kurduğunu hepimiz biliyoruz. Ama metin2 pvp serverler bağı en güçlü olan oyunlardandır. Var olan bağı sağlayan en önemli neden oyunun içeriğidir. Çünkü oyuncular yıllarca kasılma dediğimiz level yükseltme ile uğraşıp belli seviyelere gelmeye çalışmaktadır. Ama pvp serverler sizi direk belli yüksek bir seviye ile başlatırlar. Ayrıca oyuncular bazı silahları rüyalarında bile göremezken bu silahlar satıcılarda bedavaya satılmaktadır.



Zamandan tasarruf edip oyunun sadece düello kısmı ile zevk alan oyuncuların en sık uğradığı durak pvp serverlerdir.

 '''En İyisi Nasıl Olurum?'''


Oyuncuların bu platformlarda bulunduktan sonra doğal olarak ilk isteyecekleri şey en güçlü karaktere sahip olmaktır. Eğer pvp serverlerde güçlü karaktere sahip olmak isteniyorsa iyi bir efsun dizilim bilgisi olması gerekiyor. Tabi sadece bilgisi değil biraz efsun şansıda gerekiyor. Çünkü oyunlarda istediğimiz efsunlar direk gelmiyor biraz zaman alıyor. Oyunculara tavsiyemiz güçlü karakter sahip olmak isteniyorsa bu konuda gereken zaman verilmeli.

Yorumlar