Gizli Müşteri Olarak Para Kazanma

Kayseri haberleri olarak hazırlanan para kazanma yöntemlerine gün geçtikçe bir yenisi eklenirken günümüzde çok sayıda firmanın faydalandığı bir alan olarak gizli müşteri olarak para kazanma yöntemi gelmektedir. Pek çok firma müşterilerine sundukları hizmette aracı olarak çalıştırdıkları müşteri temsilcilerinin davranışları ve olumsuz tutumları karşısında müşteri kaybedebilmektedir. Bu durumda gizli olarak bir kişiyi mağazaya müşteri olarak yönlendirip mağazanın durumunu rapor etmeleri istenmektedir.


Günümüzde pek çok mağazanın gizli müşteri olarak para kazanmak isteyen temsilcileri vardır. Ayda bir kez mağazaları ziyaret edip satış temsilcilerinin müşteriler ile olan tutumları ürünler doğru tanıtıp tanıtamadıkları ve hizmet kalitelerine göre gözlemler yapıp bu gözlemlerini firmalara rapor etmektedirler. Bu raporlarının karşılıklarında da kendilerine ücret ödenmektedir.
Gizli Müşteriler Ne Kadar Kazanç Elde Edilir?
Elde edeceğiniz kazançlar firmanın sizlerle olan anlaşmasına bağlıdır. Örneğin bir tekstil firmasının gizli müşterisi olarak işe başladıysanız anlaşmanız koşulunda kazancınız o firmanın ürünleri olabildiği gibi firma tarafından nakit olarak da sağlanmaktadır. Kayseri haberler olarak günümüzde çokça kişinin gizli müşteri olarak para kazanmak için firmalar ile görüşme sağladıkları bilinmektedir. Öncelikle tek bir firma ile sınırlı kalmayıp bu alanda iş olanağı sağlayan başka firmaların formlarını da doldurmanız gerekmektedir.


Firmanın size tekrardan iş vermesinin sizin tutmuş olduğunuz raporların doğruluğu, düzgün yazımı ve uygunluğuna bağlıdır. Firma tarafından beğenilen raporlarınız olduğu sürece o firmaların işlerini alabilirsiniz. Özellikle dikkatli ve tarafsız bir yanınız var ise bu iş tam size göre olabilir. Sadece birkaç saatinizi ayırarak elde edeceğiniz kazançlar sayesinde sizlere ek gelir kazanma fırsatları doğabilir. Firmaların sizden istemiş oldukları raporlarda kullanmış olduğunuz dil sizin bir sonraki işte de görev almanızı sağlayacaktır.
Özellikle günümüzde gıda sektöründe çalışan firmalar ürünlerinin temiz bir ortamda olmasına çok dikkat ederler. Bu sebeple gizli müşterilerinin ürünlerin üretilen ortamlarına, servis edilen yerlerine ve özellikle servisi yapan kişilerin temizliklerine dikkat etmeleri gerekmektedir. Aynı zamanda ürünlerin menülerde yeterince tanıtılıp tanıtılmadığına da bakmaları gerekmektedir. Daha sonra firma tarafından istenilen raporları tutup firma göndermeleri gerekmektedir. Bu işin sonucunda firmadan yemiş oldukları yemeklerden de ücret alınmayabilir.
Kayseri haberleri olarak sizlere para kazanma fırsatlarını sizler için açıklamış bulunmaktayız

Yorumlar