Paykasa’nın Güvenilirliği



Paykasa’nın Güvenilirliği


Paykasa’nın en çok tercih edilmesindeki sebep az öncede belirttiğimiz gibi güvenilirlik olarak iyi olmasından kaynaklanıyor. Paykasa kart denilince birçoğunuzun aklına kredi kartı gibi bir şey geliyorsa yanılıyorsunuz.
Çünkü Paykasa bir kredi kartı değil ve istediğiniz zaman dolduramazsınız. Bunu kavramak için basit bir örnek vermek gerekirse mesela bir Paykasa kart aldınız ve bakiyesi 30 euro bu 30 euro bittiği zaman kartın işlevi de bitmiş olur. Bir daha o kartı kullanamazsınız. Böyle bir sistem kurulmasındaki amaç %100 dolandırıcılığı bu işe sokmamaktır.

Neden Paykasa Kart?


Bu kartı kullanırken ayırca bir kart kullanma bedeli ödenmesine gerek yoktur. Bunun gibi daha bir çok neden bu kartı kullanmak için yeterli olurken, alışveriş için kullanma alanının her yerde geçerli olması büyük bir etken oluşturur.

 Kartın ödeme işlemleri esnasında saatler süren bir işlem girme yöntemleri olmaz.
Aynı şekilde kişi şahsi bir bilgi, kredi kartı bilgileri yada banka bilgileri gibi güvenlik riski oluşturacak bilgileri de ödeme esnasında bir site ile paylaşma durumunda kalmaz.

Paykasa Nedir?


Paykasa alış veriş ortamında kolaylık sağlayan, kart kullanıcısına ödeme konusunda yardım sağlayarak işlemini kolaylaştıran ve kullanımı çok kolay olan bir sistemdir. Bu sistemin ödeme tarzı, kredi kartı kullanımı gibi oldukça kolaydır. Bu sayede de insanlar tarafından sık kullanılmaktadır.

Dördüncü ve bahsedilen son avantajı ise kullanım kolaylığı. Paykasa sistemi sanal olduğu için kullanılan teknolojik ürünlerince işlem yapabilir ve hiçbir zahmet gerektirmeden ödemenin hızlı bir şekilde olmasını sağlayabilir. Yalnız bu kadarla sınırlı olmayıp çoğu kullanıcı tarafından onaylanan paykasa avantajlarıyla bitmiyor.

Paykasa Kart Özellikleri


Paykasa kartlar kredi kartındaki gibi güvenlik kodu, son kullanma tarihi ve 16 haneli kart numarasına sahiptir.

Sanal olması sebebi ile alışverişlerinizi bu 16 haneli pin numarası ile gerçekleştirebilirsiniz. İçerisinde kalan bakiyeyi daha sonra bozdurabilirsiniz.





Paykasa avantajlarından faydalanmak ve son haberleri almak için :  https://www.paykasa724.com/



Yorumlar