instagram Fenomeni Olmak


Fenomen olmak, internetin hayatımıza girmesi ile birlikte gün geçtikçe fenomen olmak isteyen kişi sayısı ve fenomen olan kişi sayısı bir hayli artmakda. Yeni nesilin hayallerin de artık fenomen olmak diye bir tabirin de yeri var. Bir meslek, bir kariyer, ünlülük gibi birşey. Çoğu yeni nesilin hayali ve hedefi desek yeridir.

Fenomen olmak için ne yapmak gerekir.

Bunun bir okulu yok yada gideceğiniz bir kurs da henüz yok. Yeteneğe bağlı olarak şansın da yardımı ile birlikte bir de Allah yürü yakulum dedimi fenomensiniz :)  Birden bire çok kişi takip edecek, gönderilerinizi takipçileriniz heyecanla bekleyecek ve sürekli birşeyler üreterek gündem de kalmaya çalışacaksınız. Kimi vide şekerek kimi türlü komiklikler yaparak kimisi abartı şakalarla, hatta ve hatta kimileri Babaannelerini, büyük babalarını kullanarak bu i,şi yapmaya çalışıyor.



Fenomen olmanın kolay yolu var mı ?

Aslın da çok kolay bir yöntem var, instagram beğeni hilesi ve instagram takipçi hilesi, bunları kullanarak hızlı bi şekilde gönderilerinizi beğendirebilir takipçilerinizi arttırabilirsiniz ancak bunları yaptıktn sonra içerikleriniz gönderileriniz kaliteli olmalı ki devamı gelsin. Eğer bende yetenek çok ama kendimi gösteremiyorum bi görseler yürür giderim diyorsanız denemeniz de fayda var. isntagrambul.com sitesine girerek instagram beğeni hilesi ve takipçi hilesi hakkın da detalı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar