YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN HANGİ ELEKTRONİK SİGARA KULLANILMALI

 elektronik sigara 


İnsanlar e-sigaraya başlarken hangi elektronik sigara ile başlaması gerektiği konusunda tereddüt yaşıyor. Normal sigara tüketimi yerine yaygın olarak kullanılan e-sigara için, tercihlerde sizin ihtiyacınıza ve kullanım kolaylığına uygun tercih sürekli kullanım için çok önemli. Kolay şarj edilebilir elektronik sigara seçenekleri ile adım atmak mantıklı bir başlangıç olabilir. Şarj edilebilir yeni elektronik sigaralar, buharlaştırma sistemini meydana getiren atomizer haznesi (mevcut hazne e-likit ile doldurulur) ve kullanılan haznedeki e-likidi ısıtarak sonrasında buharlaştıracak olan bataryadan meydana getirir.


Atomizerin bölümü, sigara tiryakisi için geleneksel sigaradakine benzeyen bir boğaza vuruş oluşturur. Bu atomizerler birçok kez e-likit ile beraber kullanılabilir. Mevcut e-likit haznelerinin cihazdan cihaza farklılık gösteren belli bir kapasiteleri bulunmakta. Atomizerlerin son evresi için hava girişini düzenleyebileceğiniz hava akımı halkalarına ayrıca likit dolum sistemlerine sahip olan bu yapı daha kullanışlıdır.

Yüksek otonomiye buna bağlı güce sahip bazı özel bataryalar, uzun zamanlı bir nikotin varlığı ile beraber sigaranın sağladığı hissi yeniden ortaya koyar ve kullanıcıya sunar. Elektronik sigarayı uzun zaman kullanabilmek için Pass Through fonksiyonu gerekir. Ayrıca box formatında bulunan bataryalar için şarj süresi tahmin edildiğinden çok daha kısa sürede olması bir avantaj sağlıyor. Bu dönemde diğerlerine göre daha popüler olduğu bilinen box formatındaki bazı bataryalar kompakt boyutları ile beraber çok daha kolay bir kullanıma sahiptir ve bilinçli kullanıcılar için daha çok önerilmektedir.

Yorumlar