Lokanta Malzemeleri

Lokantaya girdiğiniz andan, mekandan ayrılana kadar pek çok hijyen sağlamayı ve temizliği sağlayacak olan kağıt peçete ürününü kullanırsınız. Özellikle yemek sektörünün üretimi, sunumu ve servis öncesi malzemelerinin hijyeninin maksimum seviyede olması gerekmektedir. Müşterilerin bireysel hijyenlerini sağlamaları, sağlıklı beslenmenin temel koşulları arasında yer almaktadır.
Sade, ince, kalın, çok katlı, desenli, renkli, beyaz renkli ve daha pek çok şekli ve konsepti olan kağıt Baskılı peçete ürünleri, lokantalarda kullanıldığı zamana göre farklı şekillerde ve özelliklerde olabilmektedir. Çeşit fazlalığı, hijyenin daha kısa sürede sağlanmasını ve uzun süre kalıcı olmasını desteklemek içindir.
 Baskılı Peçete
Lokantaların konseptine göre farklılık göstermekle birlikte, genellikle masalarda bulunan, müşterilerin hemen elinin altında lokanta malzemeleri bulunmaktadır. Genellikle, yemek servisiyle birlikte bir adet verilen servis peçetesinin yeterli olmaması durumunda ya da kişinin daha fazla Baskılı peçete kullanmak istediği durumlarda, masada yer alan peçetelerin kullanımı oldukça yaygındır.
Sabit peçeteler çek-al formatında olabilmektedir. Bu peçete formu, kullanım ve alma kolaylığı ile birlikte, standın hazırlanmasında da çalışanlara kolaylık sağlamaktadır. Yemek öncesi veya sonrasında ise tekli paketlerdeki ıslak mendil sunumu oldukça yaygın bir hizmet olarak sunulmaktadır.
Lokantalarda masa, ortam ve yemek hijyeniyle birlikte, ortak kullanım alanı olan lavaboların hijyeni de oldukça elzemdir. Lavabolarda rahat kullanım sunan ve özel kutusuna hızlı dolum yapılmasını sağlayan restaurant malzemeleri kullanımı, ortamın ve kişisel hijyenin uzun süre yüksek seviyede korunmasını desteklemektedir.

Yorumlar