Lokantaya girdiğiniz andan, mekandan ayrılana kadar pek çok
hijyen sağlamayı ve temizliği sağlayacak olan kağıt peçete ürününü
kullanırsınız. Özellikle yemek sektörünün üretimi, sunumu ve servis öncesi
malzemelerinin hijyeninin maksimum seviyede olması gerekmektedir. Müşterilerin
bireysel hijyenlerini sağlamaları, sağlıklı beslenmenin temel koşulları
arasında yer almaktadır.
Sade, ince, kalın, çok katlı, desenli, renkli, beyaz renkli
ve daha pek çok şekli ve konsepti olan kağıt Baskılı peçete ürünleri, lokantalarda
kullanıldığı zamana göre farklı şekillerde ve özelliklerde olabilmektedir.
Çeşit fazlalığı, hijyenin daha kısa sürede sağlanmasını ve uzun süre kalıcı
olmasını desteklemek içindir.
Lokantaların konseptine göre farklılık göstermekle birlikte,
genellikle masalarda bulunan, müşterilerin hemen elinin altında lokanta
malzemeleri bulunmaktadır. Genellikle, yemek servisiyle birlikte bir adet
verilen servis peçetesinin yeterli olmaması durumunda ya da kişinin daha fazla Baskılı peçete kullanmak istediği durumlarda, masada yer alan peçetelerin kullanımı
oldukça yaygındır.
Sabit peçeteler çek-al formatında olabilmektedir. Bu peçete
formu, kullanım ve alma kolaylığı ile birlikte, standın hazırlanmasında da
çalışanlara kolaylık sağlamaktadır. Yemek öncesi veya sonrasında ise tekli
paketlerdeki ıslak mendil sunumu oldukça yaygın bir hizmet olarak
sunulmaktadır.
Lokantalarda masa, ortam ve yemek hijyeniyle birlikte, ortak
kullanım alanı olan lavaboların hijyeni de oldukça elzemdir. Lavabolarda rahat
kullanım sunan ve özel kutusuna hızlı dolum yapılmasını sağlayan restaurant
malzemeleri kullanımı, ortamın ve kişisel hijyenin uzun süre yüksek
seviyede korunmasını desteklemektedir.
Yorumlar
Yorum Gönder