Elektronik Sigara Likiti Nasıl Seçilmelidir?


 Likit

Bu yazımızda sizinle doğru elektronik sigara likiti nasıl olmalıdır ve Likit seçimlerimizi nasıl yapmamız gerekir bunu açıklayacağız. Gün geçtikçe yaygınlaşan elektronik sigaralar hayatımızda önemli bir role sahiptir. Elektronik sigaraların kullanımı için gerekli olan likitlerde bir o kadar önem arz etmektedir. Doğru elektronik sigara seçimi için neler yapmamız gerekmektedir bunları adım adım incelememiz gerekmektedir. İşte doğru elektronik sigara likitine ulaşmanız için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

1.      Adım: Lezzet Seçimi
Öncelikle damak zevkiniz doğru likiti seçmeniz acısından oldukça önemlidir. Bildiğiniz gibi satışa sunulan likitlerin 100’lerce farklı tadlara sahip olduğunu biliyoruz. Bu noktada, hangi lezzetlerden hoşlandığınıza karar vermeniz gerekmektedir. Örneğin, tobacco lezzetleri sevmiyorsanız bu likitler size ağır gelecektir. Yada meyveli tadları tercih edecekseniz yine seçeceğiniz elektronik sigara likitinin içeriğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki yine meyve aromalı olup içeriğinde sert lezzetler barındıran likitler mevcuttur.
2.      Adım: Doğru Karışımlara Ulaşın
Bir önceki yazımızda bahsettiğimiz gibi, elektronik sigara likitleri birer karışımdır. Bu karışımlar genel olarak glikol,gliserin,su ve aromadan oluşmaktadır. Doğru elektronik sigara likiti seçimi için öncelikle likitlerden beklediğiniz özelliklere karar vermeniz gerekmektedir. Yüksek buhar performansımı tercih edeceksiniz yoksa aroma tadının daha baskın olması mı sizin için önemlidir. Bu sorulara vereceğiniz cevaplara göre bir tercihte bulunursanız alacağınız elektronik sigara likiti sizin için kullanışlı olur. Aksi durumlarda vereceğiniz para çöp olur.
3.      Adım: Mantıklı Ekonomik Yapın
Ekonomi yapmak hayatın her alanında olduğu gibi likit seçimi yaparken de çok önemlidir. Evet ekonomi yapın! Ama ekonomi yapacağım derken dikkat edin paranız çöp olmasın. Aslında söylemek istediğim şeyi atalarımız çok önceleri söylemiş: “Ucuz etin yahnisi yavan olur.”
Piyasa da birçok elektronik sigara likitiyle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden seçimlerinizde fiyat konusu ilk hedef olmamalıdır. Alacağınız likitlerin boyutları ve bu boyutlar için ödeyeceğiniz rakamları karşılaştırmanız çok önemlidir. Özellikle seçimlerinizde güvenilir üreticilerin Premium likitlerini seçmenizi tavsiye ederim.

Likit siparişi : https://www.buharistan.co/kategori/likit/64/

Yorumlar